A la Turca Ciabatta

Probeer dit super makkelijke A la Turca Ciabatta! Een onweerstaanbaar broodje van ciabatta met hartige Turkse ingrediënten. Dit verrukkelijke brood is gevuld met een weelderige combinatie van sucuk, fetakaas, ui, groene peper puntpaprika etc. De harmonie van smaken komt tot leven als de gesmolten kasar kaas zich vermengt met de pittigheid van sucuk en de romigheid van fetakaas. De ui, groene peper en puntpaprika voegen een knapperige textuur en een verfrissende kick toe aan elke beet.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 grote ciabatta's afbak
100 gram kasar kaas of mozzarella
0.5 el sesamzaadjes
VOOR MENGSEL:
80 gram sucuk
50 gram fetakaas
0.5 el tomatenpuree
0.5 el peperpuree
30 gram walnoten
1 kleine ui
2 el granaatappelmelase
1 handje verse peterselie
0.5 groene peper
0.5 punt paprika
1 tl chilivlokken
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Snijd de sucuk in blokjes en de ui in grote stukken. Gooi de onderstaande ingrediënten voor het mengsel in de foodprocessor en mix het.
Voor mengsel: 80g sucuk 50g feta kaas 1/2 el tomatenpuree 1/2 el peperpuree 30g walnoten 1 kleine ui 2 el granaatappelmelase 1 handje verse peterselie 1/2 groene peper 1/2 puntpaprika 1 tl chilivlokken Snufje zout
Done
2.

Snijd de ciabatta in tweeën en besmeer het mengsel hierop. Bestrooi er nog sesamzaadjes en kasar kaas overheen en bak het 15 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 2 grote ciabatta’s (afbak) 100g kasar kaas of mozzarella 1/2 el sesamzaadjes
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *