Aardbeien gevuld met Cheesecake

15 min

super makkelijk

4

In slechts 15 minuten heb je deze smaakvolle traktatie klaar. De aardbeien zijn gevuld met een romige cheesecakevulling en getopt met knapperige gekruimelde koekjes. Een verrukkelijk dessert dat je gasten zeker zal bekoren.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram aardbeien
60 gram roomkaas
50 ml verse slagroom
35 gram poedersuiker
0.5 tl vanille extract
1 tl klop-fix
1 digestive koek
VOOR CHOCOLADE DIP:
50 gram melk chocolade
50 ml verse slagroom

Bereidingswijze

1.

Begin met het maken van de chocoladedip: Verhit eerst de verse slagroom tot net onder het kookpunt en giet het vervolgens over de stukjes melkchocolade. Roer goed door tot de chocolade volledig gesmolten is. Zet het mengsel daarna opzij.
Voor chocolade dip: 50g melk chocolade 50 ml verse slagroom
Done
2.

Voor de cheesecakevulling, meng roomkaas, verse slagroom, poedersuiker, vanille-extract en klop-fix grondig door elkaar. Zet het mengsel opzij.
Voor cheesecake: 60g roomkaas 50 ml verse slagroom 35g poedersuiker 1/2 tl vanille extract 1 tl klop-fix
Done
3.

Snijd de aardbeien doormidden en verwijder indien nodig een klein stukje van de achterkant zodat ze stabiel blijven liggen. Spuit de cheesecakevulling op de aardbeien. Garneer het geheel met verkruimelde koekjes voor een extra smakelijke toevoeging. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 400g aardbeien 1 digestive koek
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *