Airfryer Chicken Kebab

Omdat zonnebloemolie tegenwoordig net goud is, moesten we op zoek gaan naar alternatieven zonder olie. Een airfryer is een uitstekende oplossing en ook nog eens gezond. Lang verhaal kort, we hebben een verrukkelijke Chicken Kebab in de airfryer gemaakt. Heel simpel met maar een paar verse ingrediënten! Check het recept voor deze overheerlijke Airfryer Chicken Kebabs.

3.5 van 7 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
750 gram kipfilet
100 ml olijfolie
0.5 rode ui
0.5 gele ui
1 zoete puntpaprika
3 teentjes knoflook
2 el yoghurt
2 tl chilivlokken
1 tl paprikapoeder
1 tl oregano
0.5 tl peper
1 el zout

Bereidingswijze

1.

Gooi als eerst rode ui, puntpaprika, gele ui, knoflook, olijfolie, de kruiden en yoghurt in een blender en mix het.
Done
2.

Giet het mengsel op de kip, roer het goed door en laat het minimaal 2 uur marineren.
Done
3.

Rijg de kip aan de satéstokjes en bak ze 10-12 minuten op 180 graden in de airfryer (of 25 minuten op 180 in de oven). Eet smakelijk!
Done

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *