Appel-Kaneelbrood

Geniet van een verrukkelijk recept voor Appel-Kaneelbroodjes, dat eenvoudig te maken is met bladerdeeg. Met slechts 4 ingrediënten zijn deze broodjes niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar ook een gegarandeerde hit bij vrienden en familie.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 appels
10 plakjes bladerdeeg
1 klein ei
3 el kaneelsuiker of 3 el suiker + 1/2 tl kaneelpoeder

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst de appels in ringen van ongeveer 1.5 centimeter dik en verwijder het klokkenhuis met behulp van een dop (ongeveer 3 cm).
Ingrediënten: 2 appels
Done
2.

Snijd vervolgens de plakjes bladerdeeg in lange dunne reepjes, wikkel deze om de appels en leg de appel-kaneelbroodjes op een bakplaat met bakpapier (wikkel het bladerdeeg koud om de appels, anders gaat het niet goed plakken).
Ingrediënten: 10 plakjes bladerdeeg
Done
3.

Besmeer ze daarna met geklust ei, bestrooi het kaneelsuiker en bak het als laatst 20-25 minuten in de oven op 200 graden of 15-20 minuten in de airfryer op 180 graden. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 3 el kaneelsuiker (of 3 el suiker + 1/2 tl kaneelpoeder) 1 klein ei
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *