Baked Cajun Gnocchi

Heb je zin in een heerlijk pastagerecht zonder vlees? Dan is deze super makkelijk te maken Baked Cajun Gnocchi iets voor jou! Dit gerecht is binnen 20 minuten klaar en met zijn pittige Cajun kruiden en cheesy textuur is het gegarandeerd een hit bij je gasten.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram gnocchi
1 el olijfolie
1 medium ui
2 teentjes knoflook
350 gram gezeefde tomaten
120 gram mozzarella
1 el roomkaas
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde peterselie
1 el cajunkruiden
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Fruit als eerst de ui en voeg daarna gezeefde tomaten, roomkaas, cajunkruiden, gedroogde oregano en gedroogde peterselie toe.
Done
2.

Meng alles door elkaar en gooi gnocchi en zout erin. Roer het 5 minuten goed door, verplaats het in een kom en voeg mozzarella toe.
Done
3.

Bak het als laatst 10 minuten op 180°C in de oven. Maak het af met verse peterselie en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *