Baked Ricotta Tortellini

Probeer deze heerlijke Baked Ricotta Tortellini met rundergehakt, klaar binnen 25 minuten en vol met kaas! Dit gerecht is niet alleen snel en gemakkelijk te maken, maar ook een geweldige optie voor een heerlijk diner. Ga aan de slag met dit recept en geniet van een maaltijd die perfect is voor drukke doordeweekse dagen.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram rundergehakt
1 el olijfolie
250 gram ricotta tortellini
200 gram roomkaas
300 gram gezeefde tomaten
100 gram mozzarella
3 tl italiaanse kruiden
2 tl chilivlokken
2 tl zout
1 tl suiker

Bereidingswijze

1.

Bak als eerst het gehakt gaar, voeg daarna de kruiden toe en kook ondertussen de tortellini. Voeg roomkaas, gezeefde tomaten, suiker en tortellini toe.
Done
2.

Roer het even, verplaats het in een ovenschaal en bestrooi het met mozzarella. Bak het als laatst 10 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *