Bang Bang Garnalen

Garnaal liefhebbers opgelet, want na het proeven van deze bang bang shrimps gaan jullie niks anders meer willen. Crunchy van buiten en zacht van binnen. Deze garnalen zijn een werkelijke smaakbom. Niet alleen zijn ze enorm lekker, het is ook nog eens makkelijk om te maken. Check het recept voor deze overheerlijke bang bang shrimps.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram garnalen
2 eieren
100 gram bloem
80 gram maizena
3 tl knoflookpoeder
1 tl peper
1 tl zout
VOOR SAUS:
4 el mayonaise
2 el chillisaus
1 el sriracha
1 tl sojasaus

Bereidingswijze

1.

Ontdarm eerst je garnalen (als deze al niet ontdarmt zijn). Strooi hier daarna zout en peper overheen en mix dit.
Done
2.

In een andere kom klop je eieren los en gooi je garnalen hierin. Mix het tot je garnalen allemaal zijn gecoat.
Done
3.

Mix in een aparte kom het beslag met meel, maizena, en knoflookpoeder. Coat de garnalen in het beslag en frituur ze daarna op 200 graden voor 10 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Done
4.

Maak de saus met mayonaise, chilli saus, sriracha en sojasaus. Mix dit samen met de garnalen totdat ze allemaal bedekt zijn. Top het af met peterselie of bieslook. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *