BBQ Zalm Kapsalon met Cajun Saus

Waarom bestaat deze combinatie van Kapsalon met zalmfilet eigenlijk niet? Dat vroegen wij ons ook af! Deze Kapsalon met malse zalmfilet is verrassend lekker en makkelijk te maken. De kruidige smaak van de Cajun saus geeft het gerecht een extra pittige kick!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram zalmfilet
300 gram friet
3 plakjes kaas
1 el bbq saus
1 el honing
0.5 el mosterd
1 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl peper
1 tl zout
VOOR CAJUN SAUS:
100 gram mayonnaise
1 tl tomatenpuree
1 tl appelazijn optioneel
0.5 tl knoflookpoeder
0.5 tl paprikapoeder
1 tl suiker

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst de zalmfilet in blokjes. Marineer het daarna met bbq saus, mosterd, honing, olijfolie en kruiden. Meng alles door elkaar en bak het 8 minuten op 180 graden in de airfryer of 15 minuten op 180 graden in de oven.
Done
2.

Maak vervolgens de saus met mayonnaise, tomatenpuree, appelazijn en kruiden. Roer het en zet het opzij.
Done
3.

Breng de frietjes op smaak met cajun kruiden en gooi het in een bakje. Maak het af met kaas, zalm, cajun saus, sesamzaadjes en lente-ui. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *