Berry Crumble

Deze kruimeltaart moeten jullie proberen, supermakkelijk om te maken en lekker met een bolletje ijs! Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept. Eet smakelijk!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
280 gram bloem
1 tl bakpoeder
150 gram suiker
150 gram bevroren boter
1.5 tl vanille extract
2 eidooiers
1 snufje zout
Fruit Mix:
250 gram bosvruchten
50 gram granaatappel
50 gram bosbessen
1 el limoensap
60 gram suiker
1 el maizena

Bereidingswijze

1.

Voeg bloem, suiker, zout en bakpoeder toe in een kom en roer het goed door.
Done
2.

Rasp ingevroren boter, voeg vanille extract en eidooiers toe.
Done
3.

Maak met je vingers een kruimelig deeg van en gebruik de helft voor de bodem.
Done
4.

Voor de fruit mix voeg je bosvruchten, granaatappel, bosbessen, limoensap, suiker en maizena toe. Roer dit goed door en lepel dit op het kruimeldeeg.
Done
5.

Strooi de rest van het kruimeldeeg op de fruit mix en doe het in de oven op 180 graden voor 45 minuten.
Done
6.

Laat de kruimeltaart voor 1 uur afkoelen in de koelkast en serveer het met ijs. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *