Big Mac Loempia
De Big Mac had ik al eerder gemaakt, en dat was heerlijk! Maar vandaag ga ik het anders aanpakken, ik ga namelijk de loempia variatie maken van deze welbekende burger. Het eindresultaat: Een krokante.. maar ook een sappige snack. Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Big Mac Loempia.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
450 gram rundergehakt | |
20 loempiavellen | |
10 plakjes cheddar | |
1 el ketchup | |
1 el mosterd | |
4 augurken | |
1 tl knoflookpoeder | |
1 snufje peper | |
2 tl zout | |
VOOR SAUS: | |
3 el mayonaise | |
1 el ketchup | |
0.5 el mosterd | |
1 tl paprikapoeder | |
1 el augurkensap |
Bereidingswijze
1.
Pak een pan en voeg olijfolie en het gehakt toe. Voeg daarna de kruiden, ketchup en mosterd toe en laat het voor 5 minuten bakken op laag vuur.
Done
2.
Maak ondertussen de saus met mayonaise, ketchup, mosterd, paprikapoeder en augurkensap.
Done
3.
Leg vervolgens twee loepiavellen op elkaar en voeg een plakje cheddar, het gehakt en de augurk toe. Maak de zijkanten nat met wat water en rol het goed op.
Done
4.
Bak de loempia’s ongeveer twee minuten op middelhoog vuur (draai ze halverwege om). Serveer het met saus. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord