Biscoff Banana Bread

70 min

super makkelijk

4

Bananenbrood is mijn favoriet! Maar waarom hebben ze geen andere variaties? Daar komt in deze serie een einde aan… Geef je Bananenbrood een flinke upgrade en maak snel en makkelijk dit Biscoff Bananenbrood 😍

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
4 rijpe bananen
100 gram ongezouten boter
1 medium ei
50 gram basterdsuiker
1 el roomkaas
100 gram gecondenseerde melk
2 tl vanille extract
100 gram speculaaskoekjes
2 el speculaaspasta
VOOR DROGE INGREDIENTEN
200 gram bloem
2 tl kaneelpoeder
2 tl bakpoeder
0.5 tl zout

Bereidingswijze

1.

Doe één ei, basterdsuiker, gesmolten boter, gecondenseerde melk, roomkaas en vanille extract in een kom en mix het. Prak vervolgens de bananen in een andere kom en zet het opzij.
Done
2.

Voor de droge ingrediënten heb je bloem, bakpoeder, kaneelpoeder en zout nodig. Voeg vervolgens de bananen en de droge ingrediënten toe in het mengsel. Roer het goed door elkaar en giet de helft in een bakvorm, voeg stukjes banaan en speculaaspasta toe.
Done
3.

Giet de rest van het deeg erin en maak het af met speculaaskoekjes. Bak het als laatst 50 minuten op 160 graden in de oven. Maak het af met gesmolten speculaaspasta. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *