Blondie Biscoff Cookie
Al heel lang heb ik geen cookies meer gemaakt, daarom kom ik terug met een bijzonder recept! Deze cookie is anders, de witte chocolade en speculaaspasta maken het af. Ik weet niet meer hoeveel ik ervan heb gegeten, maar één ding is zeker… deze cookie komt sowieso in mijn top 10. Lees het recept of bekijk de video voor deze lekkere Blondie Biscoff Cookie.
3.25
van
6
reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
12 tl speculaaspasta | |
190 gram boter | |
135 gram kristalsuiker | |
135 gram basterdsuiker | |
200 gram witte chocolade | |
420 gram bloem | |
10 gram bakpoeder | |
2 medium eieren | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Lepel 12 theelepels speculaaspasta op een bakpapier en doe ze voor 1 uur in de koelkast

Done
2.
Voeg boter, kristalsuiker en basterdsuiker in een keukenmachine en mix dit. Voeg vervolgens witte chocolade, bloem, bakpoeder, een snufje zout en de eieren toe. Mix het nog een keer en verdeel het in 12 stukjes.

Done
3.
Druk het deeg plat en voeg de speculaaspasta toe. Vouw het deeg dicht en doe ze voor 2 uur in de koelkast. Doe ze daarna 15 minuten in de oven op 180 graden. Eet smakelijk

Done
6 Reacties
-
-
M
Zien er lekker uit. Hoe kan ik deze het best bewaren? Of zijn ze niet lekker na 1 dag
-
Priscilla
Was heerlijk ik heb inplaats van speculoos Nutella gedaan en 100 gram wit en 100 gram melk chocolade
-
-
Sa
Heeerlijke koekjes, gewoon echt DODELIJK!😁
Bedankt boor het recept!
Super lekkere koekjes ik vond ze iets te zoet dus ik ga volgende keer ietsje minder suiker toevoegen maar ze echt lekker!