Blondie Biscoff Cookie

Al heel lang heb ik geen cookies meer gemaakt, daarom kom ik terug met een bijzonder recept! Deze cookie is anders, de witte chocolade en speculaaspasta maken het af. Ik weet niet meer hoeveel ik ervan heb gegeten, maar één ding is zeker… deze cookie komt sowieso in mijn top 10. Lees het recept of bekijk de video voor deze lekkere Blondie Biscoff Cookie.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

3.25 van 6 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
12 tl speculaaspasta
190 gram boter
135 gram kristalsuiker
135 gram basterdsuiker
200 gram witte chocolade
420 gram bloem
10 gram bakpoeder
2 medium eieren
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Lepel 12 theelepels speculaaspasta op een bakpapier en doe ze voor 1 uur in de koelkast
Done
2.

Voeg boter, kristalsuiker en basterdsuiker in een keukenmachine en mix dit. Voeg vervolgens witte chocolade, bloem, bakpoeder, een snufje zout en de eieren toe. Mix het nog een keer en verdeel het in 12 stukjes.
Done
3.

Druk het deeg plat en voeg de speculaaspasta toe. Vouw het deeg dicht en doe ze voor 2 uur in de koelkast. Doe ze daarna 15 minuten in de oven op 180 graden. Eet smakelijk
Done

6 Reacties

  • Lisa

    Super lekkere koekjes ik vond ze iets te zoet dus ik ga volgende keer ietsje minder suiker toevoegen maar ze echt lekker!

    • mijnsmaak

      Dankjewel Lisa! Ben blij dat je ze lekker vond.

    • M

      Zien er lekker uit. Hoe kan ik deze het best bewaren? Of zijn ze niet lekker na 1 dag

      • mijnsmaak

        Hey M, koekjes zijn altijd vers het lekkerst natuurlijk, maar je kan ze ook gewoon bewaren in een afgesloten trommel of bakje. Dan zijn ze ongeveer voor 2-4 weken goed. Of je kan ze ook invriezen dan zijn ze goed voor 3 maanden.

    • Priscilla

      Was heerlijk ik heb inplaats van speculoos Nutella gedaan en 100 gram wit en 100 gram melk chocolade

  • Sa

    Heeerlijke koekjes, gewoon echt DODELIJK!😁
    Bedankt boor het recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *