Boursin Pastry Pie

Dit bladerdeeg recept is voor de Boursin liefhebbers! Een simpel bijgerecht dat iedereen kan maken. Check het recept voor deze overheerlijke Boursin Pastry Pie.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 rol bladerdeeg
1 el Boursin garlic & herbs
2 handjes cheddar
2 handjes mozzarella
2 medium aardappelen vastkokend
5 plakjes kalkoenbacon
2 eigeel
1 tl sesamzaad

Bereidingswijze

1.

Kook als eerst de aardappelen voor 5-6 minuten. Besmeer daarna het bladerdeeg met Boursin en gooi cheddar, mozzarella, gekookte aardappelen, salami en als laatst nog meer cheddar en mozzarella.
Done
2.

Vouw het deeg dicht en druk de zijkanten plat . Besmeer het daarna met eigeel en bestrooi sesamzaad.
Done
3.

Snij als laatst inkepingen en bak het in de oven voor 20 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *