Buttermilk Biscuits

Deze zelfgemaakte buttermilk biscuits zijn super luchtig. Smeer wat honing of jam en ze zijn compleet voor het ontbijt. Je hebt maar 30 minuten nodig om deze biscuits te maken. Bekijk de video of lees het recept voor deze buttermilk biscuits.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
120 gram koude ongezouten boter
340 gram zelfrijzend bakmeel of 330 gram bloem + 10 gram bakpoeder
240 ml karnemelk
2 el gesmolten boter
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Voeg de bloem, bakpoeder en koude boter toe in een kom. Roer dit goed door en maak ruimte in het midden. Voeg de karnemelk toe en kneed het deeg.
Done
2.

Druk het deeg plat en vouw het dubbel. Herhaal deze stap 2 keer en steek er rondjes uit. Hiervoor kan je een kookring of een glas gebruiken. Druk in het midden van het deeg en bestrijk het met karnemelk. Het drukken zorgt ervoor dat de biscuits bij het rijzen niet omvallen. Doe ze 10-12 minuten in de oven op 230 graden en besmeer ze als laatst met boter. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *