Cajun Garlic Noodles
In dit recept heb ik gebruik gemaakt van Eriste. Eriste is een Turkse eiernoedels en je kan het eventueel ook vervangen door andere noedels naar wens. De Cajun Garlic Noedels zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel simpel te bereiden. Erg handig als je niet al te lang in de keuken wilt staan, maar wel een goede maaltijd wilt voorschotelen. Bekijk de video of lees het recept voor deze Cajun Garlic Noodles.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
200 gram noedels of eriste | |
80 ml pastawater | |
50 ml kookroom | |
4 teentjes knoflook | |
4 el boter | |
1 tl paprikapoeder | |
1 tl cajunkruiden | |
1 snufje peper | |
1 snufje cayennepeper | |
1 tl suiker | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Kook de eriste (of noedels) en blend de knoflook met pastawater.

Done
2.
Voor de saus: voeg boter, kruiden, suiker, knoflookmengsel en kookroom toe in een pan. Voeg in een andere pan weer boter toe met de noedels. Tot slot doe je de saus bij de noodles en strooi je toppings naar keus erop. Eet smakelijk!

Done
Geef een reactie