Champignonsoep

Deze heerlijke romige champignonsoep is mijn nieuwe verslaving. Het fijne is dat de soep al binnen 25 minuten op tafel staat. De paddenstoelen geven het een overheerlijke smaak en ik raad deze soep iedereen aan! Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept, eet smakelijk!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
120 gram champignons
1 teentje knoflook
500 ml kokend water 2.5 glazen
100 ml melk 1.5 glaasjes
0.5 el boter
1 el olijfolie
10 gram bloem 0.5 et
1 wortel
0.5 ui
0.25 tl peper snufje zout
0.25 tl zout snufje zout
15 gram dille

Bereidingswijze

1.

Snijd de wortel, ui en champignons en zet het aan de kant.
Done
2.

Verhit de pan en voeg olijfolie en boter toe. Zodra de boter gesmolten is, fruit je de wortel en ui even aan.
Done
3.

Voeg daarna knoflook, champignons, bloem, kokend water, melk, peper, zout en dille toe. Roer dit goed door en laat de soep pruttelen op laag vuur voor 10 minuten.
Done
4.

Serveer de soep samen met toast of croutons. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *