Cheeseburger Explosion

Na het succes van de Cheesy Chicken Explosion konden we het niet laten om nog een variant te bedenken in de explosion series. Als je al eerder de bladerdeeg explosions hebt gemaakt dan weet je dat het niet zomaar bladerdeeg is, maar een werkelijke smaakbom. De Cheeseburger Explosion is gevuld met een sappige burger, ui, kaas en jalapenos. Je kan het aftoppen en/of dippen in saus naar keus. Lees het recept of bekijk de video voor deze lekkere Cheeseburger Explosion.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR GEHAKT:
400 gram gehakt
2 tl zout
2 tl zwarte peper
2 tl knoflookpoeder
VOOR BLADERDEEG:
1 pak bladerdeeg 270 gram
4.5 plakjes cheddar
1 ui
1 handvol jalapenos
40 gram geraspte kaas
1 eidooier
1 scheutje olijfolie
1 el maanzaad optioneel
1 el sesamzaad optioneel
burgersaus

Bereidingswijze

1.

Maak een rechthoekige vorm van het gehakt en verdeel het in stukken. Strooi hier peper, zout en knoflookpoeder overheen. Doe dit aan beide kanten en bak de burgers 2 minuten per kant.
Done
2.

Beleg het bladerdeeg met cheddar en doe hier de burgers boven op. Gooi daarna de ui en jalapeno erop en snijd in de zijkanten van het bladerdeeg.
Done
3.

Strooi de kaas eroverheen en vlecht het bladerdeeg. Besmeer het met eigeel en top eventueel af met sesamzaad en/of maanzaad. Bak het af in de oven op 190 graden voor 20 tot 25 minuten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *