Cheesy Chicken Explosion - Mijn smaak

Cheesy Chicken Explosion

Stop met wat je aan het doen bent, want dit recept is zo simpel en zo lekker dat je het moet gaan uitproberen! De Cheesy Chicken Explosion heeft zijn naam te danken aan de smaakexplosie die je ervaart tijdens het eten. Lees het recept of bekijk de video voor deze lekkere Cheesy Chicken Explosion.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

3 van 4 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR KIP:
400 gram kip
0.5 ui
0.5 gele paprika
0.5 rode paprika
15 gram boter
2 tl zout
0.5 tl chilivlokken
0.5 tl kerriepoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl kurkuma
2 tl paprikapoeder
VOOR BLADERDEEG:
1 pak bladerdeeg 270 gram
40 gram geraspte kaas
4 plakjes cheddar
1 eidooier
1 scheutje olijfolie
1 el maanzaad
1 el sesamzaad

Bereidingswijze

1.

Voeg olie in de pan en bak de kip gaar. Doe de kruiden erbij samen met de groenten en één klontje boter.
Done
2.

Verdeel de plakjes cheddar over het bladerdeeg en snijd in de zijkanten van het bladerdeeg. Doe de kip op de cheddar en top het af met nog wat extra geraspte kaas.
Done
3.

Vouw het bladerdeeg zoals aangegeven in de video. Mix de eidooier met een scheutje olijfolie en besmeer het mengsel over het deeg. Optioneel: strooi maanzaad en sesamzaad eroverheen. Doe dit in de oven op 190 graden voor 20 tot 25 minuten. Eet smakelijk!
Done

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *