Cheesy Garlic Bread

Iedereen vindt kaas wel lekker op brood. In dit recept transformeer ik een Italiaanse bol tot een kaasbom. Het simpel te maken en super lekker als bijgerecht of als lunch. Ik raad dit recept zeker aan voor alle cheese lovers. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke cheesy garlic bread!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
3 italiaanse bollen
100 gram mozzarella
1 teentje knoflook
1 el gesmolten boter
1 snufje zout
1 snufje peper
1 handvol peterselie
1 ei

Bereidingswijze

1.

Snijd met een mes de Italiaanse bollen in 8 stukken, maar laat de bodem nog heel.
Done
2.

Smelt de boter in een kom. Doe bij de gesmolten boter de geperste knoflook bij en mix deze goed door elkaar. Doe daarna de ei, zout, peper en peterselie erbij en mix deze tot een geheel.
Done
3.

Pak je Italiaanse bollen en dip de bovenkant in de knoflook boter mix. Open de Italiaanse bol en vul deze met de kaas. Doe het daarna in de oven voor 10 minuten op 180 graden. Serveer het warm. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *