Cheesy Potato Balls - Mijn smaak

Cheesy Potato Balls

Deze heerlijke knapperige aardappel-kaasballetjes zijn een geweldige partysnack. Ze zijn smaakvol, verslavend en super cheesy! Check het recept voor deze overheerlijke Cheesy Potato Balls.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
350 gram aardappelen vastkokend
25 gram bloem
1 tl zout
0.5 tl knoflookpoeder
0.5 tl paprikapoeder
0.5 tl oregano
9 kaasblokjes
VOOR BREADING
2 medium ei
80 gram panko of paneermeel

Bereidingswijze

1.

Kook als eest de aardappelen voor 25 minuten.
Done
2.

Pak daarna een kom, voeg de aardappelen toe en stamp ze met een aardappelstamper.
Done
3.

Voeg vervolgens bloem, zout en de kruiden toe. Meng alles door elkaar en lepel één eetlepel van het mengsel.
Done
4.

Rol het eerst met je handen, druk het daarna plat, voeg een blokje kaas toe en rol het vervolgens dicht.
Done
5.

Haal het daarna door geklutst ei en panko. Bak het als laatst voor 3-5 minuten op middelhoog vuur. Serveer het warm met chilisaus. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *