Cheesy Sausage Baguette

Daar ben ik weer hoor met een simpel en lekkere recept. Dit is echt simpel en super gemakkelijk om te maken, vooral voor de cheese lovers is dit een aanrader! Je kan de cheddar ook vervangen door je favoriete kaassoort. Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept, eet smakelijk!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 stokbrood
1 knakworst
1 el kruidenboter
2 plakjes cheddar

Bereidingswijze

1.

Kook de knakworst(en) voor 5 minuten
Done
2.

Maak een gat in het stokbrood.
Done
3.

Smelt de kruidenboter (om het smeerbaar te maken).
Done
4.

Rol de kaas rondom de knakworst en doe het in het stokbrood.
Done
5.

Besmeer het stokbrood met de gesmolten kruidenboter en doe het in de oven voor 5 minuten op 200 graden.
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *