Cheesy Sausage Bowl
Heb jij een lekkere party recept nodig? Dan is dit ideeal. Deze lekker bladerdeeg hapjes zijn makkelijk te eten en er is ook nog is een recept voor lekkere kaassaus erbij. Dit recept is overheerlijk en zeker een aanrader. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke cheesy sausage bowl.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
14 plakjes bladerdeeg | |
80 mini knakworstjes |
Voor kaassaus:
1 el boter | |
1 el bloem | |
250 ml melk | |
8 plakjes cheddar | |
150 gram mozzarella | |
0.5 tl zout |
Bereidingswijze
1.
Vet eerst de bakvorm in met olie (of boter). Vervolgens snijd je het bladerdeeg in 6 kleine vierkantjes.

Done
2.
Pak het worstje, leg dit op het bladerdeeg en rol het deeg eromheen. Doe de worstjes in een ronde bakvorm en laat ruimte in het midden over voor de saus. Smeer er nog eigeel op en doe het in de oven voor 15-20 minuten op 200 graden tot het goudbruin is.

Done
3.
Maak de kaassaus door eerst de boter en het meel samen te mixen in een pan. Doe daarna de melk erbij en roer dit ook. Voeg als laatst kaas, chilivlokken, peper en zout toe. Meng dit goed door en je hebt een overheerlijke kaassaus! Doe dit in een kom en serveer het samen met de bladerdeeg hapjes. Eet smakelijk!

Done
Geef een antwoord