Chicken Alfredo Dumpia

Heerlijk genieten van een verrukkelijke combinatie: Chicken Alfredo Dumpia! Dit overheerlijke gerecht combineert de romige Alfredo saus met een unieke twist tussen een dumpling en een loempia. Het beste van twee werelden komt samen in dit verrassende recept.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
5 paratha's
400 gram kipfilet
2 el olijfolie
1 klein ei
60 gram glasnoedels
50 gram geraspte mozzarella
0.5 tl peper
0.5 tl zout
VOOR ALFREDO SAUS:
2 el ongezouten boter
2 el zure room
100 ml kookroom
20 gram Parmezaanse kaas
1 tl knoflookpoeder
1 tl Italiaanse kruiden
0.5 tl peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst de kipfilet in kleine blokjes. Voeg daarna olijfolie, kipfilet, peper en zout toe in een pan, bak de kip gaar en zet het opzij.
Ingrediënten: 400g kipfilet 2 el olijfolie 1/2 tl peper 1/2 tl zout
Done
2.

Maak in dezelfde pan de alfredo saus met boter, kookroom, Parmezaanse kaas, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, peper, zout en zure room.Roer het even en voeg de kip en glasnoedels toe.
Ingrediënten: 60g glasnoedels 2 el boter 2 el zure room 100 ml kookroom 20g Parmezaanse kaas 1 tl knoflookpoeder 1 tl Italiaanse kruiden 1/2 tl peper 1 tl zout
Done
3.

Verplaats het daarna op een paratha deeg en bestrooi er kaas overheen. Druk de zijkanten plat, vouw het op en snij inkepingen.
Ingredienten 5 paratha’s 50g mozzarella
Done
4.

Besmeer ze met geklutst ei en bak het 20 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingredienten: 1 klein ei
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *