Chicken Alfredo
Deze Chicken Alfredo pasta is mijn favoriete fancy recept. Zoals altijd is dit weer een simpel recept en een ultieme comfort food. Deze romige pasta is een must-try recept! Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke chicken alfredo pasta.
5
van
4
reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
200 gram tagliatelle pasta | |
2 teentje knoflook | |
20 gram parmezaanse kaas | |
120 ml kookroom | |
1 kippenbouillon | |
100 ml pastawater | |
30 gram boter | |
1 el olijfolie | |
1 snufje peper | |
1 snufje zout |
Voor marinade kip
100 gram kipfilet | |
2 el olijfolie | |
1 tl taliaanse kruiden | |
0.5 tl oregano | |
0.5 tl cayennepoeder | |
0.5 tl paprikapoeder | |
0.5 tl knoflookpoeder | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Marineer als eerst de kipfilet met olijfolie, Italiaanse kruiden, oregano, cayennepeper, paprikapoeder, knoflookpoeder en zout. Laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.

Done
2.
Kook de pasta voor 10 minuten en bak de kip gaar. Voeg in dezelfde pan boter, knoflook, kookroom, peper, zout, parmezaanse kaas, pasta en pastawater (smelt de kippenbouillon samen met het pastawater).

Done
3.
Roer dit goed door en serveer het samen met de kip. Eet smakelijk!

Done
4 Reacties
-
-
Selin
Oh rating moest 5 sterren zijn🥺 oops 🙂
-
-
Kami
Heerlijk!
Was echt lekker 🙂 zeker een aanrader!