Chicken Alfredo

Deze Chicken Alfredo pasta is mijn favoriete fancy recept. Zoals altijd is dit weer een simpel recept en een ultieme comfort food. Deze romige pasta is een must-try recept! Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke chicken alfredo pasta.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

5 van 4 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 gram tagliatelle pasta
2 teentje knoflook
20 gram parmezaanse kaas
120 ml kookroom
1 kippenbouillon
100 ml pastawater
30 gram boter
1 el olijfolie
1 snufje peper
1 snufje zout
Voor marinade kip
100 gram kipfilet
2 el olijfolie
1 tl taliaanse kruiden
0.5 tl oregano
0.5 tl cayennepoeder
0.5 tl paprikapoeder
0.5 tl knoflookpoeder
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Marineer als eerst de kipfilet met olijfolie, Italiaanse kruiden, oregano, cayennepeper, paprikapoeder, knoflookpoeder en zout. Laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Kook de pasta voor 10 minuten en bak de kip gaar. Voeg in dezelfde pan boter, knoflook, kookroom, peper, zout, parmezaanse kaas, pasta en pastawater (smelt de kippenbouillon samen met het pastawater).
Done
3.

Roer dit goed door en serveer het samen met de kip. Eet smakelijk!
Done

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *