Chicken Bulgogi

15 min

makkelijk

2

Wil je een snelle maaltijd? Dan moet je deze Koreaanse Chicken Bulgogi maken! Lekker pittig en heerlijk met Kimchi! Check het recept voor deze overheerlijke Chicken Bulgogi.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram kipdijfilet of kipfilet
0.5 medium ui
2 el gochujang
2 el sojasaus
1 el basterdsuiker
3 teentjes knoflook
1 tl gehakte gember
1 el sesamolie
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de saus met gochujang, sojasaus, sesamolie, knoflook, gember, basterdsuiker, peper en zout.
Done
2.

Roer het en gooi de in julienne gesneden ui en de kipdijfilet erin. Meng alles goed door elkaar en bak het gaar. Serveer het met rijst en kimchi. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *