Chicken Stuffed Shells

Deze gevulde pastaschelpen worden het hoogtepunt van je week! Ze zijn gevuld met romige ricotta, spinazie, zongedroogde tomaten, mozzarella en kip. 

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram kipfilet
100 gram pastaschelpen
1 el ongezouten boter
3 el zongedroogde tomaten
50 gram mozzarella
50 gram spinazie
100 gram ricotta
VOOR SAUS
300 gram pastasaus
100 ml kookroom
2 el zongedroogde tomaten olie
3 teentjes knoflook
50 ml pastawater
VOOR TOPPING
20 gram mozzarella
1 tl chilivlokken
1 handje peterselie

Bereidingswijze

1.

Bak als eerst de kip gaar en zet het opzij. Giet in dezelfde pan zongedroogde tomaten olie en fruit de knoflook.
Done
2.

Voeg daarna pastasaus, kookroom, boter en pastawater toe. Roer het, en zet het ook apart. Maak vervolgens de vulling met kip, spinazie, zongedroogde tomaten, ricotta en mozzarella.
Done
3.

Doe daarna de saus in een ovenschaal en lepel de vulling in de pastaschelpen. Leg ze in de ovenschaal en maak het af met nog meer saus en mozzarella. Bak het als laatst 10 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *