Chicken Teriyaki Meal Prep

Deze meal prep versie Chicken Teriyaki is heerlijk en super makkelijk om te maken! Bewaar het 2-3 dagen in de koelkast of 3 maanden in de vriezer. Check het recept voor deze Chicken Teriyaki Meal Prep.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 kg kipfilet of kipdijfilet
400 gram risotto of basmati rijst
500 gram broccoli
1 rode paprika
1 limoen
1 snufje peper
1 snufje zout
VOOR SAUS:
120 ml sojasaus
4 el honing
0.5 el sesamolie optioneel
1 el rijstazijn of natuurazijn
1 tl gemalen gember
1 tl knoflookpoeder
1 tl maizena

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de teriyaki saus met sojasaus, sesamolie, rijstazijn, honing, gemalen gember en knoflookpoeder. Meng alles door elkaar en zet het apart.
Done
2.

Pak daarna en pan en voeg kipfilet, zout en peper toe. Bak de kip gaar en zet ook apart.
Done
3.

Gooi in dezelfde pan de teriyaki saus en een beetje maizena. Laat het even koken, doe de kip er weer bij en roer het geheel door.
Done
4.

Stoom ondertussen de broccoli en rode paprika. Pak daarna zo’n meal prep bakje en verdeel de rijst, groente en de chicken teriyaki.
Done
5.

Maak het af met sesamzaadjes, limoen en lente-ui. Bewaar het 2 tot 3 dagen in de koelkast of 3 maanden in de vriezer. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.