Choco Brookie

Moet je je nou is voorstellen… een cookie en een brownie in één. Het bestaat echt en ze noemen het Brookie! Dit geüpgrade dessert is een must have voor cookie en brownie monsters. Bekijk de video of lees het recept voor deze Choco Brookie.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

4 van 3 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
100 gram pure chocolade liefst met 78% cacaogehalte
125 gram bloem
30 gram cacaopoeder
200 gram ongezouten boter
2 medium eieren
1 eidooier
200 gram basterdsuiker
130 gram kristalsuiker
1 tl vanille extract
1 tl espresso poeder optioneel
500 gram Cookie Dough verkrijgbaar bij Jumbo
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Pak als eerst een pan en voeg ongezouten boter en pure chocolade toe. Smelt dit en roer het goed door
Done
2.

Voeg vervolgens basterdsuiker, kristalsuiker, eieren, eidooier, vanille extract, zout en espresso poeder toe. Meng het goed door elkaar en voeg cacaopoeder en bloem toe. Roer het weer goed door en lepel het beslag in een ovenschaal.
Done
3.

Voeg als laatst het cookie deeg toe, smelt het ongeveer 1 minuut in de magnetron en doe het voor 25-30 minuten in de oven op 180 graden.
Done

3 Reacties

  • Carla

    Superlekker!!!

  • Carla

    Weer gemaakt, op speciaal verzoek van m’n jongste zoon, die dit morgen wil trakteren op z’n stage omdat hij morgen 19 wordt. De cookie dough is de nieuwe versie met mini choco confetti dus heel erg toepasselijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *