Churro Cheesecake Puffs

Drie in één noem ik dit! Churro, cheesecake en bladerdeeg, een perfecte combinatie voor een dessert. Vandaag was het mijn freestyle dag en ik moest dit maken. Dit simpele (Mijnsmaak) recept moet iedereen proberen, vooral met gesmolten speculaaspasta als dipsaus is dit een verslavend nagerecht. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke Churro Cheesecake Puffs.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 plakjes bladerdeeg
100 gram roomkaas
40 gram zure room
4 gram vanillesuiker een half zakje
25 gram poedersuiker
1 ei
30 gram kaneelsuiker of 30 gram suiker + halve el kaneelpoeder

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg roomkaas, zure room, vanillesuiker en poedersuiker toe. Mix het goed door en zet het apart.
Done
2.

Pak 6 plakjes bladerdeeg, prik het binnenste gedeelte met een vork en besmeer het met cheesecake vulling (snijd vierkantje in het bladerdeeg zodat je beter de vulling kan verspreiden).
Done
3.

Leg het andere bladerdeeg erop, verwijder het bakpapier en druk de randjes plat met een vork. Doe dit ook aan de andere kant.
Done
4.

Besmeer de bovenkant met ei en bestrooi het met kaneelsuiker. Doe het voor 20 minuten op 180 graden in de oven. Serveer het met chocoladesaus of gesmolten speculaaspasta. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *