Cokertme Kebap
Dit authentieke recept is een must try! De combinatie van deze ingrediënten is dodelijk lekker. Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept, eet smakelijk!
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
VLEESLAAG | |
250 gram rundvlees in reepjes gesneden | |
2 teentjes knoflook | |
200 ml water | |
zout | |
TOMATENSAUS | |
olijfolie | |
5 gram tomatenpuree ik heb salca gebruikt | |
5 gram paprikapuree | |
1 geraspte tomaat | |
zout | |
1 snufje gedroogde munt | |
YOGHURTLAAG | |
5 el yoghurt | |
1 teentje knoflook | |
zout | |
AARDAPPELLAAG | |
2 middelgrote aardappelen | |
snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Doe het vlees samen met het water, zout en knoflook in een snelkookpan. Laat het doorbakken tot het zacht is.
Done
2.
Giet het water eruit (of gebruik het als bouillon voor toekomstige gerechten). Bak het vlees 2 minuten op hoog vuur voor een krokant laagje.
Done
3.
Bak de tomatenpuree, paprikapuree en olijfolie in een pan voor 2 minuten. Voeg daarna de geraspte tomaten toe met zout en gedroogde munt. Bak dit voor nog een paar minuten.
Done
4.
Mix de yoghurt met de knoflook en een snufje zout.
Done
5.
Frituur de dungesneden aardappelen tot ze goudbruin en krokant zijn.
Done
6.
Stapel alle elementen volgens volgorde. Begin met de aardappelen, yoghurtsaus, tomatensaus en tot slot als bovenste laag het vlees.
Done
Geef een antwoord