Creamy Mushroom Soup

Deze super romige champignonsoep is vol van smaak en zo makkelijk te maken dat je geen kant-en-klare soep meer gaat kopen! Check het recept voor deze Creamy Mushroom Soup.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram champignon
50 gram ongezouten boter
2 el bloem
1 medium ui
2 teentjes knoflook
1 blokje groentebouillon
800 ml water
200 ml verse slagroom of kookroom
1 el gedroogde bieslook
1 tl peper
2 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak een pan een voeg boter, knoflook en ui toe. Fruit dit en bak de champignons mee.
Done
2.

Voeg daarna bieslook, peper en bloem toe. Roer het door elkaar en giet de groentebouillon erin.
Done
3.

Breng het aan de kook en schenk de slagroom erbij. Laat het 20 minuten pruttelen en deze heerlijke soep is klaar. Garneer met croutons en verse bieslook. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.