Creamy Mushroom Soup
Deze super romige champignonsoep is vol van smaak en zo makkelijk te maken dat je geen kant-en-klare soep meer gaat kopen! Check het recept voor deze Creamy Mushroom Soup.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
250 gram champignon | |
50 gram ongezouten boter | |
2 el bloem | |
1 medium ui | |
2 teentjes knoflook | |
1 blokje groentebouillon | |
800 ml water | |
200 ml verse slagroom of kookroom | |
1 el gedroogde bieslook | |
1 tl peper | |
2 tl zout |
Bereidingswijze
1.
Pak een pan een voeg boter, knoflook en ui toe. Fruit dit en bak de champignons mee.

Done
2.
Voeg daarna bieslook, peper en bloem toe. Roer het door elkaar en giet de groentebouillon erin.

Done
3.
Breng het aan de kook en schenk de slagroom erbij. Laat het 20 minuten pruttelen en deze heerlijke soep is klaar. Garneer met croutons en verse bieslook. Eet smakelijk!

Done
Geef een reactie