Creamy Tuscan Chicken

Ben je inspiratieloos? Wat dacht je van een romige Tuscan Chicken voor het avondeten? Dit gerecht is super makkelijk en vol van smaak! Heerlijk met rijst of pasta! Check het recept voor deze Creamy Tuscan Chicken.

4.5 van 2 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram kipfilet
2 el olijfolie
1.5 tl knoflookpoeder
1.5 tl paprikapoeder
1 snufje peper
1 tl zout
VOOR SAUS:
1 el olie van de zongedroogde tomaten
1 el olijfolie
1 el citroensap
0.5 medium ui
4 teentjes knoflook
1 rode paprika
200 gram spinazie
2 el tomatenpuree
250 ml kookroom
100 ml kippenbouillon 1 blokje oplossen in 100 ml kokend water
40 gram Parmezaanse kaas
100 gram zongedroogde tomaten
1 tl cayennepeper
1 tl paprikapoeder
1 tl oregano
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Pak als eerst een pan en voeg olijfolie, kipfilet en de kruiden toe. Bak de kip gaar en zet het apart.
Done
2.

Voeg in dezelfde pan de olie van de zongedroogde tomaten, olijfolie, ui en rode paprika toe. Fruit dit voor even en voeg daarna zongedroogde tomaten, knoflook, citroensap, kruiden, tomatenpuree, kippenbouillon, kookroom, spinazie en Parmezaanse kaas toe.
Done
3.

Roer het goed door elkaar en leg als laatst de kip erin. Laat het 5 minuten rusten op laag vuur en serveer het daarna met rijst. Eet smakelijk!
Done

2 Reacties

  • Gina Klomp

    Wij vinden dit recept heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

  • Zoey

    Ik maak best veel van jou recepten..vandaag dit recept.. super lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *