Crispy Bolognese Tacos

35 min

makkelijk

6

Stap binnen in de wereld van heerlijke Crispy Bolognese Taco’s! Deze mini tortilla’s zijn gevuld met een heerlijke mix van sappige bolognese, perfect gecombineerd met een knapperige tacoschelp voor die crunch bij elke hap. Serveer ze met een verfrissende zure room en een vleugje limoen voor een smaakexplosie! Snel, simpel en absoluut heerlijk

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 mini tortilla's
6 tacoschelpen
150 gram Tex-mex kaas
VOOR BOLOGNESE:
500 gram rundergehakt
1 grote ui
3 teentjes knoflook
2 el olijfolie
1 medium geraspte wortel
1 el tomatenpuree
200 gram gezeefde tomaten
50 ml water
2 tl Italiaanse kruiden
2 tl gerookte paprikapoeder
1 tl peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Doe olijfolie in een pan, fruit de ui en knoflook en bak daarna het rundergehakt gaar. Voeg daarna geraspte wortel, kruiden, zout, gezeefde tomaten, tomatenpuree en water toe. Meng alles goed door elkaar en laat het 10 minuten sudderen op laag vuur.
Voor Bolognese: 500g rundergehakt 1 grote ui 3 teentjes knoflook 2 el olijfolie 1 medium geraspte wortel 1 el tomatenpuree 200g gezeefde tomaten 50 ml water 2 tl Italiaanse kruiden 2 tl gerookte paprikapoeder 1 tl peper 1 tl zout
Done
2.

Leg de mini tortilla in een pan, voeg Tex mex kaas toe en bak het een paar minuten op laag vuur. Doe daarna de tacoschelp erop en vouw de zijkanten naar binnen toe. Vul de taco’s royaal met bolognese en maak het af met peterselie of koriander. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 6 tacoschelpen 6 mini tortilla’s 150g Tex-mex kaas
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *