Crispy Pasta

Pasta is voor mij een lifesaver, je kunt er letterlijk alles mee maken. Vandaag ga ik krokante pastaschelpen maken met als vulling bechamelsaus. Geloof me.. deze snack is echt een aanrader! Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Crispy Pasta.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR BECHAMELSAUS:
350 ml melk
30 gram ongezouten boter
30 gram bloem
20 gram parmezaanse kaas
70 gram mozzarella
1 snufje peper
2 tl zout
VOOR BREADING:
100 gram pastaschelpen
3 medium eieren
3 el bloem
250 gram paneermeel
1 tl Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

1.

Pak een pan en voeg boter en bloem toe. Roer dit langzaam door, giet daarna langzaam de melk en roer tegelijkertijd. Wanneer de saus dik is voeg je peper, zout, parmezaanse kaas en mozzarella toe. Roer dit goed door en zet de bechamelsaus opzij.
Done
2.

Kook daarna de pastaschelpen voor 10 minuten en laat het 5 minuten afkoelen. Voeg ondertussen Italiaanse kruiden toe aan het paneermeel, meng het goed door elkaar en zet dit ook opzij.
Done
3.

Vul vervolgens de pastaschelpen met de bechamelsaus. Haal de pasta eerste door de bloem, daarna door het ei, vervolgens door het paneermeel, daarna weer door het ei en als laatst weer door het paneermeel.
Done
4.

Bak ze als laatst voor 2 minuten op middelhoog vuur en deze krokante pastaschelpen zijn klaar. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *