Crispy Potatoes
Zoek jij naar een snel en simpel bijgerecht of een lekkere snack? Dan raad ik deze crispy potatoes zeker aan, deze knapperige mini aardappeltjes zijn super lekker. De buitenkant is knapperig en de binnenkant is super smeuïg. Bekijk de video of lees het recept voor deze lekkere crispy potatoes!
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
200 gram krieltjes | |
50 gram panko | |
1 tl gedroogde peterselie | |
0.5 tl knoflookpoeder | |
0.5 tl uienpoeder | |
0.5 tl paprikapoeder | |
30 gram parmezaanse kaas | |
3 el mayonaise | |
1 snufje peper | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Was de krieltjes en doe ze daarna in kokend water voor 5 minuten. Snijd ze door de helft na het koken.

Done
2.
Voeg de krieltjes samen met mayonaise in een kom. Mix dit goed door elkaar, want de mayonaise moet de krieltjes goed bedekken. In een andere kom mix je de panko, kruiden en de parmezaanse kaas door elkaar. Voeg de krieltjes hierbij toe en hussel het door elkaar.

Done
3.
Doe de krieltjes op een bakplaat en strooi een beetje Parmezaanse kaas overheen. Zet het daarna in de oven voor 10 minuten op 200 graden. Serveer het warm. Eet smakelijk!

Done
Geef een antwoord