Crispy Wonton Chicken

Dit is misschien wel de krokantste kip ooit! Deze Crispy Wonton Chicken is niet zomaar een gerecht; het is een ervaring. De krokante buitenkant van het wontondeeg vormt een perfect contrast met de sappige en hartige kip binnenin. Tip: serveer het met mayo en chilisaus!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram wonton vellen
500 gram kipgehakt
10 gram Parmezaanse kaas
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl chilivlokken
1 tl paprikapoeder
1 tl gemalen gember
1 el crème fraiche
1 snufje peper
1 tl zout
GARNERING:
mayonaise
chilisaus
lente-ui

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de vulling met kipgehakt, Parmezaanse kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, chilivlokken, paprikapoeder, gemalen gember, peper, zout en crème fraiche. Meng alles goed door elkaar en zet het apart.
300g kipgehakt 10g Parmezaanse kaas 1 tl knoflookpoeder 1 tl uienpoeder 1 tl chilivlokken 1 tl paprikapoeder 1 tl gemalen gember 1 el crème fraiche snufje peper 1 tl zout
Done
2.

Snijd daarna de wonton deegvellen in dunne lange reepjes en voeg 1 eetlepel kipvulling toe. Bedek het met deegevellen en maak er een bal van.
Ingrediënten: 300g Wonton vellen
Done
3.

Druk het plat met je vingers en frituur het 6 minuten op 180 graden. Maak het af met mayo, chilisaus, lente-ui en sesamzaadjes. Eet smakelijk!
Garnering: Chilisaus Mayo Lente ui Sesamzaadjes
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *