Curry Chicken Cheddar Pasta

De Curry Chicken Cheddar Pasta is een heerlijk gerecht dat perfect is voor de liefhebbers van super romige pasta’s met een pittige twist. Dit gerecht is gemaakt met malse kip en een verrukkelijke cheddarsaus, die de pasta een rijke en volle smaak geeft. De combinatie van de zachte pasta en de romige saus zorgt voor een hemelse smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram pasta
400 gram kipfilet
1 el ongezouten boter
VOOR MARINADE:
1 el yoghurt
2 el olijfolie
1 el sojasaus
0.5 el currykruiden
1 tl zout
VOOR SAUS:
250 ml kookroom
100 ml pastawater
1 el ongezouten boter
1 el bloem
1 el roomkaas
6 plakjes cheddar
1 el Indiase currykruiden
1 tl chilivlokken
20 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de marinade met yoghurt, olijfolie, sojasaus, currykruiden en zout. Roer het, gooi de kipfilet erin en laat het 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Bak de kip 8 minuten aan beide kanten in een pan en bak het daarna nog 15 minuten in de oven op 180 graden.
Done
3.

Maak vervolgens de saus, doe boter en bloem in een pan, roer het even en voeg daarna kookroom, roomnkaas, Parmezaanse kaas, cheddar, pastawater, currykruiden en chilivlokken toe.
Done
4.

Meng alles door elkaar en gooi de pasta erin. Leg de kip erop en versier het met nog meer parmezaanse kaas en verse peterselie. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *