Deep Fried Egg

Wil jij van een simpel hardgekookt eitje een uniek bijgerecht maken? Dan is dit het recept voor jou! Misschien ken je het wel: de “deviled eggs”, dat zijn gevulde eieren waarbij de vulling bestaat uit het eigeel. Dit recept geven we een twist door de eieren nog eens ook te frituren. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke deep fried eggs!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
4 eieren
200 gram bloem
200 gram panko
100 ml zonnebloemolie
Voor vulling:
1 el mayonaise
1 tl mosterd
1 augurk
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Kook de eieren voor 12 minuten en snijd de gepelde eieren door midden. Splits het eiwit van de dooier.
Done
2.

Voor de vulling heb je nodig: eigeel, mosterd, mayonaise, gesnipperde augurk, peper en zout. Mix alle ingrediënten tot één geheel.
Done
3.

Bedek de eiwitten met bloem en dip het daarna in losgeklopt ei. Bedek het met panko en frituur de eieren goudbruin. Doe als laatst de vulling in de gefrituurde eieren. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *