Domino’s Cinnastix

Dit is mijn variatie van de Domino’s Cinnastix. Het is luchtiger en veel lekkerder, heerlijk met icing dipsaus! Check het recept voor deze overheerlijke Cinnastix.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR DEEG
300 gram bloem
1 medium ei
125 ml volle melk
30 gram poedersuiker
7 gram instant gist
40 gram gesmolten boter ongezouten
1 snufje zout
VOOR HET AFDEKKEN
30 gram gesmolten boter ongezouten
50 gram suiker
1 el kaneel
VOOR ICING DIPSAUS
80 gram roomkaas
40 ml volle melk
3 el poedersuiker
1 el citroensap
1 tl vanille-extract

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg bloem, gist, poedersuiker en een snufje zout toe. Roer dit goed door en voeg daarna gesmolten boter, ei en melk toe. Meng alles goed door elkaar met je handen. Voeg meer bloem toe als het deeg te plakkerig wordt.
Done
2.

Kneed vervolgens het deeg voor een paar minuten, maak er een grote bal van en leg het op een bakplaat met bakpapier. Laat het deeg voor 45 minuten rijzen en druk het daarna plat met je handen.
Done
3.

Besmeer het vervolgens met gesmolten boter en strooi er als laatst kaneelsuiker overheen. Snijd het in acht stukjes en doe het voor 18-20 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.
Done
4.

Maak ondertussen de icing dipsaus met roomkaas, melk, poedersuiker, citroensap en vanille-extract. Haal de Cinnastix uit de oven en geniet ervan!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *