Easy Garlic Naan
Als je ooit garlic naan hebt gegeten in een Indiaas restaurant weet je dat dit een overheerlijk bijgerecht is. In dit recept laat ik zien hoe je dit brood binnen tien minuten op tafel kunt hebben. Garlic naan gaat goed samen met curry gerechten zoals de butter chicken, maar kan ook met vele andere gerechten gecombineerd worden. De knoflook kan je eventueel weggelaten. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke easy garlic naan.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
150 gram bloem | |
150 gram Turkse of Griekse yoghurt | |
1 tl bakpoeder | |
1 snufje zout | |
VOOR KNOFLOOKBOTER | |
50 gram boter | |
1 handje peterselie of koriander | |
2 teentjes knoflook |
Bereidingswijze
1.
Voeg in een kom de bloem, bakpoeder en yoghurt toe. Mix dit samen tot een geheel en kneed het daarna voor 2 minuten. Verdeel het deeg in 4 bollen. Rol het vervolgens plat met behulp van een deegroller.
Done
2.
Smelt de boter en voeg peterselie, zout en knoflook toe. Doe het deeg op een voorverwarmde anti-aanbakpan (op hoog vuur) en smeer vervolgens de knoflookboter op het brood. Draai het om na ongeveer 20 seconden. Herhaal deze stap zodat beide kanten gebakken zijn. Tip: veeg na elk broodje de pan schoon met keukenpapier om verbrande knoflookboter op het volgende brood te voorkomen. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord