Easy Mac & Cheese

Dit is misschien wel het makkelijkste Mac & Cheese recept! Gooi de pasta in een pan, kook het voor 5 minuten en voeg de overige ingrediënten toe! Een paar minuten roeren en deze heerlijke mac & cheese is klaar. Wil je een cheesy bovenlaag? Voeg dan nog meer kaas toe en bak het in de oven. Check het recept voor deze overheerlijke Easy Mac & Cheese.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 gram macaroni
200 ml water
100 ml melk
50 ml verse slagroom of kookroom
1 el ongezouten boter
100 gram cheddar
50 gram mozzarella
1 snufje peper
1 snufje paprikapoeder
1 tl zout
VOOR TOPPING:
50 gram cheddar
50 gram mozzarella

Bereidingswijze

1.

Pak een pan en kook de pasta voor 5 minuten. Voeg daarna melk, verse slagroom, boter, cheddar en mozzarella toe. Meng alles goed door elkaar en voeg zwarte peper, paprikapoeder en zout toe.
Done
2.

Roer het een paar minuten goed door en verplaats het daarna in een bakje. Gooi er als laatst nog cheddar en mozzarella overheen en bak het voor 25 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *