Fake Cannoli Rolls

Deze Fake Cannoli Roll is een makkelijke variatie van de Italiaanse cannoli. Met maar een paar ingrediënten maak je dit heerlijke nagerecht (dit is natuurlijk niet het traditionele recept). Check het recept voor deze overheerlijke Fake Cannoli Rolls.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
8 plakjes bladerdeeg
VOOR VULLING
100 gram walnoten
1 medium wortel
1 tl kaneel
100 gram poedersuiker
1 eiwit
VOOR BEKLEDING
1 eiwit
100 gram suiker
VOOR DE AFWERKING
1 el speculaaspasta
3 el pistachenoten

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg fijn gemalen walnoten, geraspte wortel, poedersuiker, kaneel en eiwit toe. Meng alles goed door elkaar.
Done
2.

Lepel vervolgens 1 eetlepel van het mengsel op het bladerdeeg en rol het op. Besmeer beide kanten met eiwit en bedek ze volledig met suiker.
Done
3.

Doe ze daarna voor 30 minuten op 160 graden in de voorverwarmde oven. Dip ze als laatst in gesmolten speculaaspasta en fijn gemalen pistachenoten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *