Ferrero Rocher Mousse

Op zoek naar een super licht toetje na de maaltijd? Deze no-bake traktatie combineert de heerlijke smaak van Ferrero Rocher met de zoete verleiding van Nutella. De romige textuur van de mousse gecombineerd met de knapperige stukjes hazelnoten maken het een favoriet van jong en oud.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 ml verse slagroom
1 el poedersuiker
30 gram gemalen hazelnoten
1 el Nutella
75 gram Verkade San Francisco
VOOR GANACHE:
50 ml slagroom
30 gram pure choclade
0.5 el Nutella

Bereidingswijze

1.

Maal als eerst de koekjes fijn en lepel ze in kommetjes. Klop daarna de slagroom met verse slagroom en poedersuiker. Voeg Nutella en gemalen hazelnoten toe. Mix het even en spuit het op de koekjes.
Done
2.

Maak de ganache met pure chocolade, Nutella en gekookte slagroom. Lepel het erbovenop en maak het af met nog meer hazelnoten. Geniet ervan!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *