Ferrero Rocher Nutella Knots

Deze Ferrero Rocher Nutella Knots maak je met slechts 4 ingrediënten! Ze bestaan uit bladerdeeg gevuld met Nutella en gemalen hazelnoten, wat zorgt voor een onweerstaanbare smaak. 

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 rollen bladerdeeg 540 gram
200 gram Nutella
3 el gemalen hazelnoten
1 klein ei

Bereidingswijze

1.

Besmeer eerst de Nutella op het bladerdeeg en bestrooi er daarna gemalen hazelnoten op (Tip: Smelt Nutella in de magnetron gedurende 20 seconden, zodat het gemakkelijker te verspreiden is).
Ingrediënten: 2 rollen bladerdeeg 200g Nutella 3 el gemalen hazelnoten
Done
2.

Leg er vervolgens nog een rol bladerdeeg op en snijd het met een pizzasnijder in lange reepjes. Draai het deeg, rol het op en besmeer ze daarna met geklutst ei.
Ingrediënten: 1 klein ei
Done
3.

Bak ze vervolgens 20 minuten op 180 graden in de oven. Maak het af met poedersuiker, Nutella en hazelnoten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *