Filet o Fish Bites

Probeer deze heerlijke Filet o Fish Bites voor een superkrokante viservaring die je smaakpapillen zal doen dansen! Deze bites zijn binnen 30 minuten klaar! Met een zachte visvulling en een knapperige buitenkant, zijn deze bites een ware traktatie voor liefhebbers van vis. Serveer ze met zelfgemaakte tartaarsaus.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram koolvis
100 gram panko of paneermeel
VOOR BESLAG:
150 ml karnemelk
50 gram bloem
1 medium ei
2 tl knoflookpoeder
1 tl cayennepeper optioneel
0.5 tl peper
2 tl zout
VOOR SAUS:
100 gram mayonaise
1 el augurken
0.5 el augurkensap
0.5 el verse peterselie
0.5 el citroensap
0.5 tl gedroogde dille
0.5 tl suiker
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de saus met mayo, augurk, verse peterselie, citroensap, augurkensap en kruiden. Meng alles door elkaar en zet het opzij.
Done
2.

Maak daarna het beslag met karnemelk, bloem, ei en kruiden. Roer het en zet het ook apart.
Done
3.

Snijd de koolvis in blokjes en haal ze eerst door het beslag en daarna door panko. Frituur ze als laatst 6 á 7 minuten op 180°C. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *