Fire Chicken

Deze Fire Chicken is een explosie van smaken! Een pittige kipfilet gevuld met mozzarella. Dit heerlijke gerecht is niet alleen verrukkelijk, maar ook verrassend makkelijk te bereiden.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
600 gram kipfilet
50 gram mozzarella
VOOR SAUS:
1 el mayonaise
0.5 el sambal
1 el sojasaus
1 el natuurazijn
1 el bastersuiker
1 tl gemalen komijn
2 tl chilivlokken
2 tl chilipoeder
1 tl peper
1 tl gehakte knoflook
1 el verse peterselie
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de saus met mayo, sambal, sojasaus, natuurazijn, basterdsuiker, knoflook, kruiden, zout en peterselie. Meng het door elkaar en zet het opzij.
Voor saus: 1 el mayonaise 1/2 el sambal 1 el sojasaus 1 el natuurazijn 1 el basterdsuiker 1 tl gemalen komijn 2 tl chilivlokken 2 tl chilipoeder 1 tl peper 1 tl gehakte knoflook 1 el verse peterselie 1 tl zout
Done
2.

Prik daarna gaatjes in de kip, snijd het open en voeg mozzarella toe. Besmeer de kip volledig met saus en bak het als laatst 20-25 minuten in de airfryer of 30-35 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 600g kipfilet 50g geraspte mozzarella
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *