Garnalen dip

Duik in een smaakavontuur met deze sensationele Garnalen Dip. Een feest van knapperige garnalen, cheddar, smeuïge mozzarella, roomkaas, crème fraîche, paprika en een rijke melange van kruiden. Probeer het met pittige chilisaus!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram garnalen
200 gram roomkaas
100 gram crème fraiche
1 el ongezouten boter
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 gele paprika
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
0.5 tl peper
1 tl zout
50 gram geraspte mozzarella
50 gram geraspte cheddar
VOOR TOPPING:
50 gram mozzarella
50 gram cheddar
2 el chilisaus
1 el lente-ui
1 el verse peterselie

Bereidingswijze

1.

Snipper de ui, pers de knoflook en snijd paprika's in kleine blokjes. Bak daarna de garnalen, snijd ze in kleine stukjes en zet het apart.
Ingrediënten: 300g garnalen 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 gele paprika
Done
2.

Bak de ui, knoflook en de paprika’s een paar minuten op middelhoog vuur en zet het opzij.
Ingrediënten: 1 el ongezouten boter
Done
3.

Voeg vervolgens roomkaas, crème fraiche, cheddar, mozzarella, ui-paprikamix, kruiden en zout toe in een kom. Meng alles door elkaar, lepel het in een ovenschaal en voeg garnalen, cheddar en mozzarella toe.
Ingrediënten: 200g roomkaas 100g crème fraiche 50g geraspte mozzarella 50g geraspte cheddar 1 tl knoflookpoeder 1 tl uienpoeder 1 tl paprikapoeder 1 tl cayennepeper 1/2 tl zwarte peper 1 tl zout Erbovenop: 50g mozzarella 50g cheddar
Done
4.

Bak het als laatst 15 minuten op 180 graden in de oven. Maak het af met chilisaus, lente-ui en verse peterselie. Eet smakelijk!
Topping: 2 el chilisaus 1 el lente-ui 1 el verse peterselie
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *