Gigi Hadid Pasta

20 min

super makkelijk

2

Toen Gigi Hadid deze pasta op haar story deelde ging het viraal. Iedereen op het internet begon deze pasta te maken, maar verdient deze pasta de hype? Nou, ik kan je zeggen dat deze pasta erg lekker is. Het verdient zeker wel de hype erachter. Gigi Hadid gebruikt alcohol in het originele recept, omdat ik geen alcohol drink heb ik geen alcohol gebruikt. Ik gebruik citroensap om de alcohol te vervangen. Lees het recept of bekijk de video voor deze overheerlijke pasta!

4 van 18 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram pasta pasta naar keuze, Ik heb fusilli gebruikt.
4 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 medium ui
1 el tomatenpuree
1 el citroensap
125 ml verse slagroom
1 el roomboter
20 gram parmezaanse kaas
100 ml pastawater
2 tl chillivlokken
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Kook de pasta voor 10 minuten in gezout water. Snipper de ui en leg deze opzij.
Done
2.

Doe de olijfolie, gesnipperde uien, geperste knoflook en tomatenpuree in een pan. Mix dit goed samen en voeg daarna de citroensap, verse slagroom, boter en kruiden toe. Roer dit weer goed door.
Done
3.

Zet een scheutje pasta water apart. Voeg de pasta, parmezaanse kaas en pasta water toe bij de pasta saus en mix dit goed door. Eet smakelijk!
Done

18 Reacties

  • Mischa

    Super lekker! Met het hele gezin genoten van dit recept! 🙂

    • mijnsmaak

      Hey Mischa, Ben blij te horen dat je hebt genoten van het recept!

      • Alice

        Onze dochter had veel gehoord over dit recept. Nou helaas: de pasta is echt geen aanrader. Dit is zacht uitgedrukt. Het is veel te pittig als je het volgens het recept maakt. Zelfs met 2 tl chilipeper niet lekker. Volgende keer weer een recept proberen van een echte kok😀

        • mijnsmaak

          Hoi Alice, jammer dat jullie het niet lekker vonden. Bij ons is het echt een favoriet!

        • Sharon

          Ik kan me op zich voorstellen dat iemand het te pittig vindt. Chillivlokken zijn nu eenmaal spicy. Maar dat is redelijk makkelijk op te lossen.! Ik ben niet zo van het pittige, mijn dochters wél. Maar met een tomaatje (vers) wat meer
          vocht en iets minder chilivlokken is het echt heel lekker op smaak te brengen. Maar het hele recept kan m natuurlijk ook niet zijn voor sommige mensen.. Over smaak valt niet te twisten. Hier is het in elk geval heel populair en elke keer een beetje anders doordat we nieuwe dingen proberen. We maken het nu meestal met kookroom ipv slagroom. Je proeft geen verschil!

  • Busra

    Nu aan het maken super aanrader om te maken 5 de keer gemaakt dit keer extra groete toegevoegd zoals paprika en chapignons in de saus.

  • Jasmijn

    Welke kruiden heb je gebruikt?

  • Akaya

    Mijn lieveling pasta! Ik maak het bijna elke week wel een keer. Ik voeg er zelf garnalen en toe. Super lekker echt een aanrader!

  • Onbekend

    I just love this pasta🤤🤤

    Yooooo, ik geef dit een 10!

  • Turkan

    Heerlijk, heb het gister tegen 22:00 gemaakt omdat ik er zin in had door jullie story op IG. Volgende keer bak ik de ui beter door, nu waren ze niet zacht genoeg. Overall super lekker ik geef het een 8.5

  • Marya zanoli

    Super lekker ik doe geen slagroom maar creme fresh. Super lekker geef 10 sterren

  • Sherin Bakker

    Salam!
    Ik heb helaas geen verse slagroom thuis, wel creme fraiche en kookroom. Wat kan ik er als alternatief beter in doen?

    & thanks voor de top recepten altijd😄

  • Esma

    Super lekker😍
    Mijn favo pasta recept!!

  • Eva

    Super lekker!! Ik lees hier dat sommigen het te pittig vonden, maar dan doe je er toch gewoon minder chilivlokken bij? Ik heb ongeveer 3 tl toegevoegd en vond het echt perfect. Ik had niet genoeg slagroom en heb het daarom met haver kookroom aangevuld. Dat werkte heel goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.