Gochujang Garlic Bread

Wil je binnen 35 minuten genieten van een verrukkelijk pittig knoflookbrood met een Koreaanse twist? Zoek dan niet verder! Dit Gochujang Garlic Bread recept combineert de smeuïge, hartige smaak van gochujang met de knapperige zaligheid van ciabatta afbakbrood.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 grote ciabatta
100 gram zachte boter
150 gram mozzarella
4 teentjes knoflook
1 el honing
2 el gochujang
15 gram Parmezaanse kaas
1 handje verse peterselie
2 tl chilivlokken
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst de knoflook en verse peterselie in kleine stukjes en rasp de Parmezaanse kaas. Doe daarna zachte boter, knoflook, verse peterselie, honing, gochujang, Parmezaanse kaas, chilivlokken en zout in een kom. Meng daarna alles goed door elkaar en zet het opzij.
Ingredienten: 100g boter 4 teentjes knoflook 1 el honing 2 el gochujang 15g Parmezaanse kaas 1 handje verse peterselie 2 tl chilivlokken 1 tl zout
Done
2.

Snijd de ciabatta in tweeën en besmeer ze beide met gochujang knoflookboter. Bak het eerst 10 minuten op 180°C in de oven, voeg mozzarella toe en bak het vervolgens weer 10 minuten op 180°C in de oven. Eet smakelijk!
Ingredienten: 1 grote ciabatta 150g mozzarella
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *