Healthy Brownie

Wie lust er nou geen fudgy brownie? Ik denk niemand… Brownies zijn meetstal machtig en super ongezond, ik heb vandaag de gezondere variatie gemaakt en als hoofdingrediënt banaan gebruikt. Deze gezonde brownie is niet alleen overheerlijk, maar ook simpel om te maken. Dit Amerikaanse dessert bestaat alleen maar uit 4 ingrediënten. Lees het recept of bekijk de video voor deze Healthy Brownie.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

3 van 4 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 rijpe bananen
125 gram pindakaas
2 el cacaopoeder
100 gram pure chocolade

Bereidingswijze

1.

Prak als eerst de bananen fijn in een kom en voeg daarna pindakaas, cacaopoeder en pure chocolade (75 gram) toe. Meng alles goed door elkaar.
Done
2.

Verplaats het mengsel in een ovenschaal en voeg nog meer pindakaas toe. Gebruik een mes om het sierlijk te maken en gooi als laatst nog wat chocolade (25 gram) eroverheen.
Done
3.

Doe het voor 20-25 minuten in de oven op 180°C en laat de brownie 2 uur afkoelen in de koelkast. Eet smakelijk!
Done

4 Reacties

  • Nur

    Moet het persé koelen voor 2 uur? Wat als je dat niet doet en het gelijk wil opeten haha. Hoelang zou je het minimaal moeten koelen om het te kunnen eten?

  • Melike

    Hoe krijg je de pindakaas zo vloeibaar?

    • mijnsmaak

      Hoi Melike, door de pindakaas voor even in de magnetron te doen(om de 15 seconden eruit halen en roeren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *